Samen plezier beleven aan fietsen in het groene hart

Voor elke wielrenner en elk niveau bieden we mooie routes aan. Ook in de winterperiode blijven we actief, maar dan zijn we voornamelijk in de bossen te vinden op de moutainbike en crossfiets. In deze winterperiode rijden we de uitgezette routes op de vaste mountainbikeroutes of rijden we een uitgezette route van één van onze collega verenigingen.  

Paasrit 2e paasdag afgelast!!!!

In verband met het te verwachten slechte weer 2e paasdag GEEN fietstocht!!

Voof 2e Paasdag staat de traditionele paasdag gepland. Helaas hebben we als bestuur besloten de geplande rit voor morgen niet door te laten gaan. De verwachting is code geel met zeer zware windstoten. 

Wij wensen iedereen een hele fijne Pasen. 

Aanstaande dinsdag en donderdag starten de avondritten weer!!

Voor de eerste ritten, kortere rondes en om 18.30u starten vanaf de Emté! 

| archief bekijken