Samen plezier beleven aan fietsen in het groene hart

Voor elke wielrenner en elk niveau bieden we mooie routes aan. Ook in de winterperiode blijven we actief, maar dan zijn we voornamelijk in de bossen te vinden op de moutainbike en crossfiets. In deze winterperiode rijden we de uitgezette routes op de vaste mountainbikeroutes of rijden we een uitgezette route van één van onze collega verenigingen.  

Een prachtige opkomst!

Een prachtige ochtend! Een grote opkomst op de eerste schitterende zondag van het jaar.

Om 8.30u verzamelden 21 leden zich om een het begin van het nieuwe fietsseizoen goed in te luiden! Goed gemotiveerd door het fraaie lente weer, maakten we ons op voor een rit richting Baambrugge. De route van 75km werd door beide groepen gezamelijk gereden. Halverwege bij de punt in Baambrugge kunnen genieten van een heerlijke appelpunt en de koffie. De terugweg was via Vinkeveen goed te doen door de wind in de rug. 

Volgende week starten we wederom om 9.00u vanaf MSV en is de kantine om 8.30u open.
De A-groep zal dan de Utrechtse heuvelrug gaan bezoeken.
De route van de B-groep is nog niet bekend, maar zal tevens starten om 9.00u vanaf MSV.  

Binnenkort starten de avondritten. Dit zal na Pasen zijn, zodra de klok een uur vooruit gezet is. De A-groep zal de dinsdag hun gebruikelijke ronde van 60km fietsen. De B-groep fiets op donderdag met een maximum tempo van 30km/u, circa 50km.

We laten nog weten of de eerste ritten eerder starten in verband met het vroeger donker worden. Hou ook hiervoor de app-groepen in de gaten.

 

| archief bekijken