Samen plezier beleven aan fietsen in het groene hart

Voor elke wielrenner en elk niveau bieden we mooie routes aan. Ook in de winterperiode blijven we actief, maar dan zijn we voornamelijk in de bossen te vinden op de moutainbike en crossfiets. In deze winterperiode rijden we de uitgezette routes op de vaste mountainbikeroutes of rijden we een uitgezette route van één van onze collega verenigingen.  

Start wielerseizoen bij RTC Montfoort

Op 6 maart starten we het seizoen met een openingsrit voor alle leden van rtc montfoort.

Een mooie gelegenheid om weer eens bij te praten over het winterseizoen, wat je doelen zijn voor het komende seizoen. Alle leden zijn van harte welkom. Afhankelijk van de grote van de totale groep wordt bekeken of we gaan opsplitsen in meerdere kleine groepen. 

De start is vanuit de kantine bij MSV om 9.00u. Vanaf 8.30u is de kantine open voor een bak koffie, waarna we met zn allen zullen vertrekken voor een mooie ronde. Voor een ieder toegankelijk en om voor iedereen goed te beginnen om de winter langzaam uit de benen te trappen hebben we een rondje Meerkerk gepland. De totale routre zal ongeveer 65 km zijn. 

Een mooie tocht om de kwakkelwinter achter ons te laten en een mooi wielerseizoen 2016 op te starten. 

Natuurlijk trekken we allemaal ons wielertenu aan! 

Voor diegene die nog geen outfit hebben, de bestellijsten voor de kleding zijn naar iedereen verstuurd.

Bestel zo snel mogelijk, voor vragen klik hier. 

WIJ HEBBEN ER ZIN IN! TOT 6 MAART!!!!

| archief bekijken