Samen plezier beleven aan fietsen in het groene hart

Voor elke wielrenner en elk niveau bieden we mooie routes aan. Ook in de winterperiode blijven we actief, maar dan zijn we voornamelijk in de bossen te vinden op de moutainbike en crossfiets. In deze winterperiode rijden we de uitgezette routes op de vaste mountainbikeroutes of rijden we een uitgezette route van één van onze collega verenigingen.  

RTC clubkleding bestellen

Alle leden ontvangen binnenkort weer de bestellijst voor de RTC clubkleding.

Om ervoor te zorgen dat iedereen aan de start van het nieuwe seizoen strak in het RTC pak kan gaan fietsen, ontvangen alle leden op korte termijn een bestellijst voor de kleding. Hou de mail in de gaten. 

Vanwege de levertijden wil het bestuur deze bestelling zo spoedig mogelijk doorvoeren, zodat we allemaal, maar vooral vóór de start van het nieuwe seizoen over nieuwe kleding kan beschikken. 

Waarschijnlijk volgt er op een later moment nogmaals een bestelmoment, maar dit is nu nog niet gepland. 

| archief bekijken