Samen plezier beleven aan fietsen in het groene hart

Voor elke wielrenner en elk niveau bieden we mooie routes aan. Ook in de winterperiode blijven we actief, maar dan zijn we voornamelijk in de bossen te vinden op de moutainbike en crossfiets. In deze winterperiode rijden we de uitgezette routes op de vaste mountainbikeroutes of rijden we een uitgezette route van één van onze collega verenigingen.  

Prachtig 2015!

Het wegseizoen is ten einde gekomen, via deze weg iedereen bedankt voor een prachtig seizoen

Op de weg stoppen we met de tourtochten voor 2015. Uiteraard kunnen de leden elkaar via de whatsapp groepen elkaar op de hoogte houden als er toch een prachtige dag in het vooruitzicht is en men met elkaar op de fiets wil stappen. Aanstaande zondag beloofd ook zo'n prachtige dag te worden. Pak de fiets en nodig elkaar uit om nog een keer te gaan fietsen. De mountainbikers of crossers zullen elkaar ook zeker weten te vinden in het bos. Maak er met elkaar een mooi en sportief seizoen van deze winter. 

Het afgelopen jaar is een druk seizoen geweest voor RTC Montfoort met als hoogtepunt de doorkomst van de tour de France. Een werkelijk prachtig weekend volop feest, waarin vele vrijwillegers hebben bijgedragen aan wereldnieuws! Wie heeft "De Valk" nou niet op de televisie voorbij zien komen? Hierbij dan ook veel waardering voor deze vrijwilligers! 

Daarnaast uiteraard onze dank naar Draadsmedia, S.T.A.M. en de 24 uur van Montfoort voor de gehele organisatie!

Afgelopen jaar is er veel gefietst en zijn er mooie routes gereden. Alle coördinatoren bedankt voor het uitzetten van de mooie routes. 

Een mooi seizoen waar we ook diverse nieuwe leden hebben mogen ontvangen, met dit vooruitzicht zal 2016 een net zo mooi wielerseizoen gaan worden.

| archief bekijken