Samen plezier beleven aan fietsen in het groene hart

Voor elke wielrenner en elk niveau bieden we mooie routes aan. Ook in de winterperiode blijven we actief, maar dan zijn we voornamelijk in de bossen te vinden op de moutainbike en crossfiets. In deze winterperiode rijden we de uitgezette routes op de vaste mountainbikeroutes of rijden we een uitgezette route van één van onze collega verenigingen.  

Wielrennen - Hou het gezond!

Informatieavond voor enthousiaste toerfietsers - Donderdag 6 april Gratis Entree - Meld je nu aan!


Meer dan alleen fietsenHoe bereid ik me voor op een nieuw seizoen, een lange toertocht, een bekende klassieker of een cyclosportief? Wat is voor mij de beste trainingsaanpak en welke trainingsschema’s horen hierbij? Hoe voorkom ik overbelasting en de veelvoorkomende wielerblessures? Heeft fietsen met een hartslagmeter zin? Wat zijn de voordelen van een dynamische fietspositiemeting of een inspanningstest?

Ben je gei╠łnteresseerd in het antwoord op deze vragen? Kom dan naar de informatieavond die RTC Montfoort in samenwerking met ADFYS Paramedisch Centrum en Sportgeneeskunde Rotterdam organiseert op:

  • Datum: donderdag 6 april 2017
  • Locatie: clubhuis MSV ’19, sportpark “Hofland”, Bovenkerkweg 76, Montfoort
  • Aanvang: 20.30 uur, inloop vanaf 20.00 uur
  • Entree: Deze avond is voor leden en niet leden, de toegang is gratis

Sportartsen, bewegingswetenschappers en fysiotherapeuten, gespecialiseerd in de wielersport, delen tijdens deze avond hun kennis en ervaring met enthousiaste toerfietsers uit de regio Montfoort/Linschoten.

KLIK HIER OM JE AAN TE MELDEN

RTC Montfoort, meer dan alleen fietsen

| archief bekijken