Samen plezier beleven aan fietsen in het groene hart

Voor elke wielrenner en elk niveau bieden we mooie routes aan. Ook in de winterperiode blijven we actief, maar dan zijn we voornamelijk in de bossen te vinden op de moutainbike en crossfiets. In deze winterperiode rijden we de uitgezette routes op de vaste mountainbikeroutes of rijden we een uitgezette route van één van onze collega verenigingen.  

De wegritten zijn weer begonnen

Gister gestart met de openingsrit van RTC Montfoort. Een prachtige start met 20 leden, zon en wind

Eindelijk konden we weer op de fiets stappen voor een zondagsrit met RTC Montfoort. Het beloofde een prachtige ochtend te woren en dat bleek gelukkig ook zo te zijn. 

Met een opkomst van 20 leden bij een koffie in de kantine van MSV19 gaven we een blik op de plannen van de vereniging voor 2017. Bedoeling is om dit jaar diverse activiteiten te organiseren, die naast het fietsen met de club, de leden (en niet leden) kunnen informeren over trainingsvormen, techniek en gezondheid. Daarnaast zullen we natuurlijk wat leuke activiteiten organiseren voor de leden en gezinnen.

Wij hebben ontzettend veel zin in een goed fietsjaar met vele kilometers. We kunnen dan ook niet wachten tot ook de dinsdag- en donderdagavond ritten weer gaan beginnen. 

Overigens is dit even afhankelijk van de weersomstandigheden wanneer de eerste datum gepland staat, maar hier houden we jullie van op de hoogte. 

6 april a.s. staat de eerste activiteit gepland om jullie alles te leren op het gebied van gezondheid en traningen op de racefiets. Een goed start na een voor vele rustige winterperiode. Sportartsen en Adfys zullen hierbij aanwezig zijn. Noteer de datum dan ook alvast in de agenda. Verder info via de mail, app of website's. 

Vanaf heden zijn we ook te vinden op de website: wielrenneninmontfoort.nl

OP naar een fantastisch mooi seizoen met vele mooie fietsdagen en veilige kilomters in het vooruizticht!

| archief bekijken