Samen plezier beleven aan fietsen in het groene hart

Voor elke wielrenner en elk niveau bieden we mooie routes aan. Ook in de winterperiode blijven we actief, maar dan zijn we voornamelijk in de bossen te vinden op de moutainbike en crossfiets. In deze winterperiode rijden we de uitgezette routes op de vaste mountainbikeroutes of rijden we een uitgezette route van één van onze collega verenigingen.  

Snertrit, afsluiting van het wegseizoen

Aanstaande zondag de afsluiting van het wegseizoen 2016! Leden zijn van harte welkom!

De weergoden beloven ons tot nu toe nog een mooie dag a.s. zondag. Een mooie gelegenheid om het jaar eens goed af te sluiten. laten we ervan uit gaan dat we deze keer een rit eens niet hoeven af te lassen vanwege het weer. 

Zondag om 8.30u zijn alle leden van harte welkom in de kantine van MSV '19 om met de vereniging 2016 af te sluiten tijdens de snertrit. De snertrit zal dit jaar ongeveer een km of 70 brengen en onderweg stoppen we voor koffie met gebak. 

Rond 12.00u zullen we terug zijn in de kantine om ons weer op te warmen aan een heerlijke kop erwtensoep. 
Ook de leden die niet fietsen, maar wel het jaar gezellig willen afsluiten met elkaar zijn vanaf 12.00u van harte welkom bij MSV'19. 

Wil je nog meefietsen of nog een kom soep komen halen? Geef je nog even op via John van der Lit of laat een bericht achter via de contactpagina. 

Oh ja, enne let op!!! Zondag mag je een uurtje langer in bed blijven liggen. De wintertijd is dan ingegaan, oftewel, zorg dat je niet TE vroeg aanwezig bent 

Zondag 30 oktober, koffie om 8.30u in de kantine van MSV'19, start om 9.00u. 
Circa 12.00u terug bij MSV'19. 
Eindtijd.........

| archief bekijken