Samen plezier beleven aan fietsen in het groene hart

Voor elke wielrenner en elk niveau bieden we mooie routes aan. Ook in de winterperiode blijven we actief, maar dan zijn we voornamelijk in de bossen te vinden op de moutainbike en crossfiets. In deze winterperiode rijden we de uitgezette routes op de vaste mountainbikeroutes of rijden we een uitgezette route van één van onze collega verenigingen.  

Groot verzet tegen kanker 1&2 september

Leden fietsen 1&2 september grootverzettegenkanker.nl en beklimmen Mont Ventoux @stmontventoux

Op deze dag zijn onze leden actief op de berg en gaan ze kanker de wereld uit trappen tijdens de 10e editie van Groot Verzet. Supertrots zijn we dan ook dat Nico den Heeten, Yvonne de Graaff en Gerard de Kruijff de wereldberoemde berg gaan beklimmen in de strijd tegen kanker. 

" Als je op deze website (grootverzettegenkanker.nl) bent, is dat waarschijnlijk omdat je wilt meedoen, om een deelnemer te steunen, of om te ontdekken wat je nog meer kunt doen voor dit fantastische goede doel. In alle gevallen ben je meer dan welkom!


Wij zien de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch de strijd tegen kanker weergeeft. We zijn één grote familie! Dit komt tot uiting in de enorme betrokkenheid die deelnemers onderling met elkaar hebben, maar ook de vrijwilligers en de organisatie voelen zich zeer verbonden met het geheel. Die grote betrokkenheid heeft ook op lokaal niveau zijn uitwerking. We hebben namelijk ook oog voor lokale initiatieven gerelateerd aan de ziekte. We vinden het enorm belangrijk dat we niet alleen landelijk via KWF Kankerbestrijding, maar ook lokaal de strijd tegen kanker steunen. Daarom steunen wij ook de kleinere lokale initiatieven, die juist voor hun directe omgeving een waardevolle bijdrage leveren.

We halen samen geld op voor twee projecten die de Stichting heeft uitgekozen binnen KWF Kankerbestrijding en lokale goede doelen. Natuurlijk gaan wij elk jaar voor een mooi bedrag, maar de onderlinge steun, de betrokkenheid en de ontstane vriendschappen waar de Stichting Mont Ventoux al vanaf 2007 de basis voor vormt, zijn van onschatbare waarde." 

Steun onze leden en sponsor ze voor in deze strijd. Elke euro kan bijdragen in het vinden van medicijnen die deze verschrikkelijke ziekte kunnen helpen bestrijden. 

Sponsor hier team Gerritse of onze individuele leden!

Dame en heren.... Heel veel succes en sterkte en vooral plezier!

| archief bekijken