Samen plezier beleven aan fietsen in het groene hart

Voor elke wielrenner en elk niveau bieden we mooie routes aan. Ook in de winterperiode blijven we actief, maar dan zijn we voornamelijk in de bossen te vinden op de moutainbike en crossfiets. In deze winterperiode rijden we de uitgezette routes op de vaste mountainbikeroutes of rijden we een uitgezette route van één van onze collega verenigingen.  

3 april a.s. Prachtig weer op komst, fraaie zondagsrit

A.s. zondag beloofd een prachtige dag te worden. Lente op komst in Montfoort. Mooie ronde fietsen!

Zondag a.s. beloofd een prachtige dag te worden! De wielerbenen kunnen weer geschoren worden en we kunnen ons opmaken voor de zondagsrit en we kijken uit naar het mooie lenteweer. 

Onze verwachting is dan ook een goede opkomst met veel fanatieke fietsers die zich weer willen gaan opwarmen aan de eerste echte zonnestralen. 

Zondag fietsen de A en B groepen hun eigen ronde, maar zullen we elkaar halverwege treffen voor een kop koffie op het terras. Vanuit daar kunnen de groepen weer in hun eigen ritme naar Montfoort fietsen. 

Voor de B rijders die dan nog wat kracht over hebben, kunnen besluiten om met de A verder te fietsen en andersom is dit natuurlijk ook mogelijk. 

De A rijders zullen starten om 8.30u vanuit de kantine van MSV en de B groep zal om 9.00u vertrekken. 

We wensen iedereen een hele fijne en veilige fietstocht zondag!

| archief bekijken