Samen plezier beleven aan fietsen in het groene hart

Voor elke wielrenner en elk niveau bieden we mooie routes aan. Ook in de winterperiode blijven we actief, maar dan zijn we voornamelijk in de bossen te vinden op de moutainbike en crossfiets. In deze winterperiode rijden we de uitgezette routes op de vaste mountainbikeroutes of rijden we een uitgezette route van één van onze collega verenigingen.  

De avondritten starten weer!!

Vanaf dinsdag gaan we weer s'-avonds fietsen. De eerste keren start 18.30u, locatie Emté Montfoort

De Klok is weer vooruit gezet, de zomertijd is ingegaan. Een mooie aanleiding om de avonden weer te gaan benutten om met z'n allen weer op de fiets te klimmen. 

Op dinsdagavond en donderdagavond rijden we een traningsronde. 
De dinsdagavond zal de eerste keren ongeveer 50km zijn, afhankelijk van hoe laat de zon ondergaat. De eerste keren zullen we vanaf de Emté in Montfoort starten om 18.30u. Vermoedelijk vanaf mei starten we om 19.00u en zal de ronde ongeveer 60km zijn. 

Op donderdag starten we volgens hetzelfde principe. Eerste keren om 18.30u, later om 19.00u!

De donderdagavonden zijn voor een ieder toegankelijk en houden we een maximum snelheid aan van 30km/u en ongeveer 50km. In het begin zal dit ook minder zijn (afhankelijk van het weer). Deze donderdagavonden zijn gevarieerd in route en biedt een leuke manier om met fietsen te starten en voor de gevorderden een gelegenheid om de benen los te rijden. 

We hopen op mooie opkomsten en veel fietsplezier. 

Voor iedereen wellicht ten overvloede, hou je aan de regels en let op elkaar. 


Veiligheid bij RTC Montfoort

| archief bekijken