Samen plezier beleven aan fietsen in het groene hart

Voor elke wielrenner en elk niveau bieden we mooie routes aan. Ook in de winterperiode blijven we actief, maar dan zijn we voornamelijk in de bossen te vinden op de moutainbike en crossfiets. In deze winterperiode rijden we de uitgezette routes op de vaste mountainbikeroutes of rijden we een uitgezette route van één van onze collega verenigingen.  

Lidmaatschap

Schrijf je nu in als nieuw lid en fiets het nieuwe seizoen met ons mee!

Lid worden

Fietsen alleen of in groepsverband? Natuurlijk in groepsverband! Het is veel leuker om in een groep te fietsen dan alleen tegen de wind in te moeten stampen.
Naast de gezellige, ongedwongen sfeer, zorg je er ook nog eens voor dat je elkaar stimuleert.
Zowel de startende fietser als de gevorderde zal het plezier ervaren van in groepsverband fietsen. In groepsverband het wielrennen onder de knie krijgen of uitbreiden en bekend worden met het koersen. De bekende treintjes of elkaar versterken door in een waaier te rijden.

Ben je lid van de vereniging ben je automatisch lid van de NTFU en ben je verzekerd voor je fiets en jezelf mocht je onverhoopt betrokken raken bij een ongeval. 

Overweeg je om lid te worden, maar ben je nog niet bekend met het fietsen in een groep? Geen probleem, Elke week hebben we in de avond een rit op de dinsdag en donderdag. De dinsdagavond is voor de gevorderden. De donderdag is om op een rustig, maar goed tempo te genieten van de omgeving en te starten met fietsen. 

De zondagochtenden zijn voor zowel de "A" als "B" groep. Vanaf 8.00u komen we bij elkaar in de kantine van voetbalvereniging MSV'19 om daar, na de koffie, om 8.30u op de fiets te stappen. Voor deze tochten worden fraaie routes uitgestippeld in het "Groene Hart" of gaan we naar een uitgezette tocht van één van de bevriende verenigingen.

De "A" groep rijdt een tocht van circa 100km. De "B" groep circa 80km. 

Vul hier uw mailadres in en wij nemen snel contact met je op om alle vragen te beantwoorden.

NTFU

Als lid bij de toerafdeling van RTC Montfoort, ben je automatisch lid bij de Nederlandse Toer Fiets Unie(NTFU). Dit lidmaatschap biedt tal van voordelen zoals korting bij NTFU toertochten, trainingen en clinics.

Daarnaast ontvang je 6 keer per jaar het Fietssport magazine. Via de NTFU ben je ook verzekerd tegen schade aan je fiets, met een maximale uitkering per gebeurtenis bedraagt € 1.000,- voor schade aan de fiets en voor persoonlijke eigendommen € 115,-, afhankelijk van de dagwaarde. Het eigen risico bedraagt € 50,- per gebeurtenis.

Heb je een fiets die meer dan € 1.000,- waard is, dan kun je bij de NTFU een aanvullende verzekering voor je fiets afsluiten. Dit is mogelijk tot een bedrag van € 5.000,-: Ga naar NTFU waar je alle informatie gedetailleerd kan nalezen en eventueel online een verzekering met hogere dekking kan afsluiten.