Samen plezier beleven aan fietsen in het groene hart

Voor elke wielrenner en elk niveau bieden we mooie routes aan. Ook in de winterperiode blijven we actief, maar dan zijn we voornamelijk in de bossen te vinden op de moutainbike en crossfiets. In deze winterperiode rijden we de uitgezette routes op de vaste mountainbikeroutes of rijden we een uitgezette route van één van onze collega verenigingen.  

Tour de France Montfoort 2015

Korte impressie van de Tour de France door Montfoort in 2015

Afgelopen zomer heeft onder andere RTC Montfoort een prachtig weekend mogen organiseren rondom de Tour de France. Het hele weekend stond in het teken van dit wereldberoemde wielerevenement.

Samen met diverse partners hebben we Montfoort prachtig op de kaart gezet en zijn we wereldnieuws geworden. Een prachtig evenenement waar we als RTC Montfoort trots op zijn. Dat we dit voor elkaar konden krijgen is geweldig.

Door de samenwerking van o.a. S.T.A.M. en 24 uur van Montfoort en natuurlijk dankzij de vele vrijwilligers is dit weekend één groot succes geworden. 

Als kleine vereniging hebben we laten zijn dat we samen sterk zijn en niets te gek was. 
De vrijdagavond was volledig in het teken van het wielrennen. Een te gekke avond met spreker, oud wielrenner en entertainer Gert Jakobs. Diegene die het aandurfde konden hun wielervermogen laten zien op de wielerbaan van Holland Sport. 

De zaterdag stond in het teken van wipe-out. Het park stond vol met een grote stormbaan en er was een heuze competitie van de vele teams. Deze avond werd afgesloten met een gezellig volle tent, muziek en entertainment. 

De zondag stond uiteraard geheel in het teken van de tour. Deze was op schermen in de tent live te volgen en na de doorkomst is het nog lang gezellig gebleven onder het genot van een hapje en een drankje. 

Al met al een zeer geslaagd weekend. Iedereen bedankt voor jullie bijdrage aan dit succesvolle weekend!